75 euron leffalippu

Viimeisenä päivänä Bangkokissa päätimme mennä elokuviin. Piti keksiä jotain helppoa tekemistä, koska Matti oli vielä hieman toipilas toista viikkoa rienanneesta flunssasta. Central Embassy -ostoskeskuksen ylimmässä kerroksessa on hieman tavallista parempi leffateatteri, jonka jokainen sali on sisustettu mahdollisimman mukavaa katseluelämystä silmälläpitäen. Salissa numero yksi pyöri Agatha Christie -klassikon Murder on the Orient Express uusin filmatisointi ja se kuulosti juuri sopivalta.

Aulassa on mukavat oltavat leffan alkua odotellessa.

Lipun hinta oli kahdelta n. € 75, joka kuulostaa paljolta, mutta siihen kuuluu muutakin kuin pelkkä oikeus katsoa elokuva. Ennen elokuvaa voi nauttia pikkusyötävää seisovasta pöydästä niin paljon kuin jaksaa. Tarjolla on niin suolaista kuin makeaakin useampaa eri sorttia. Baarista voi tilata mehua, vettä, kahvia jne., mutta alkoholi maksaa erikseen. Aulatilan ja baarin sisustus on melkein kuin elokuvasta.

Baarin henkilökunta palvelee auliisti.

Salissa ei ole tavallisia penkkejä, vaan sängyn kaltaiset mukavat kahden hengen katsomot. Henkilökunta johdattaa henkilökohtaisesti jokaisen asiakkaan omalle paikalleen ja varmistaa, että kaikki on hyvin. Sängyn vieressä on baarikaappi, jossa on vettä, limua ja olutta, jos tulee jano kesken näytöksen. Jos tulee jotain muuta tarvetta, kuten vaikka lisätyynylle, niin henkilökunnan edustajan voi kutsua napista paikalle milloin vain näytöksen aikana.

Tarjolla on monipuolinen valikoima pikkusyötävää.

Tyynyistä saa pään alle juuri sopivan alustan, eikä huopaan kääriytyneenä tule kylmä, vaikka ilmastointi työntääkin viileää. Sängyllä on erittäin mukava pötkötellä ja antaa elokuvan viedä. Kukaan ei potki takaa selkänojaan, karkkipapereiden rapistelu ei kuulu ja muutenkin olo on kuin yksityisnäytöksessä.

31-paikkainen sali on sisutettu vähän eri tavalla kuin normiteatterin sali.

Ennen näytöstä kunnioitettiin vielä edesmennyttä kuningasta katsomalla retrospektiivinen kuvakooste musiikin säestyksellä, minkä aikana kaikkien oli noustava seisomaan. Mielenkiintoinen kansallisen kulttuurin ilmentymä tämäkin.

Tämä oli ehkä mukavin leffateatterikokemus ikinä ja vastine rahallekin ihan ok, mutta selvähän se, että ei tällaista hintaa voisi ihan joka kerta elokuvasta maksaa. Ehkä taas seuraavalla kerralla Bangkokissa.

0 kommenttia “75 euron leffalippu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *