Iltakävelyllä

Eilen tehtiin iltakävely Petaling Streetin lähistöllä kevyessä tihkusateessa. Kuala Lumpurissa on neljä ilmaista bussilinjaa, joista purple line sopi tällä kertaa täydellisesti matkallemme. Sade oli kevyttä ja matkan olisi voinut kävelläkin, mutta tropiikissa sade voi yhtäkkiä yltyä lähes raamatullisiin mittoihin, joten pelasimme varman päälle. Oli pahin ruuhka-aika ja bussi aivan täynnä, mutta parin kilometrin matka asunnoltamme Pasar Senin asemalle kesti vain n. 20 min.

Kiertelimme muutaman korttelin, eikä pieni sade haitannut, koska lämpimän kosteassa säässä meinasi tulla ennemminkin hiki kuin kylmä. Tropiikissa on välillä vähän vaikea uskoa omia aistejaan, kun nyt vaikka sateessa kävellessä tulee hiki. Kävimme syömässä intialaista ruokaa, joka oli ihan ok, vaikka ei ihan parasta mitä voi saada. Petaling Streetin alueella liikkuu paljon turisteja, mikä varmasti vaikuttaa ruuan hinta-laatusuhteeseen.

Märät kadut ja jalkakäytävät olivat niin komeita heijastuksineen, että aterian päälle teimme vielä lenkin sivukatuja pitkin. Lopuksi otimme metron kotiin ja maksoimme parin pysäkinvälin matkasta yhteensä n. € 0,8.

0 kommenttia “Iltakävelyllä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *